Mobildiskotek

Priser fra 4995,-

Mobildiskotek – Alt udstyr til din næste fest

Enhver fest bliver kun bedre, hvis det musikalske aspekt af festen bliver overladt til nogen, der har stor erfaring med det. Hvis du skal holde fest, er det derfor noget, der bør overvejes. Konkret betyder dette naturligvis, at du skal overlade det til en dygtig DJ.

I denne forbindelse er det dog vigtigt at understrege, at det ikke er alle DJ’s, der selv medbringer udstyr. Hvis du ikke har udstyr, der kan bruges, er du derfor nødt til at leje det. Hos Fest & DJ tilbyder vi, at du blot kan leje et mobildiskotek, hvor både udstyr og DJ er inkluderet.

Vi tilbyder mobildiskotek til enhver fest

Skal du holde fest, så er du havnet det rette sted. Det er vi nemlig eksperter i. Ønsker du hjælp til den musikalske del af festen, står vi altid klar til at hjælpe. Det gør vi naturligvis i form af et mobildiskotek, hvilket vi kan tilbyde at levere til enhver form for fest.

Vil du være sikker på, at både du og dine gæster kommer til at se tilbage på din fest med et stort smil på læbe, så lej mobildiskotek til anledningen. Lader du en af vores dygtige DJ’s om at levere musik til festen, er du garanteret, at den vil blive taget til et nyt niveau.

Komplet løsning med alt i udstyr

Når du booker et mobildiskotek hos Fest & DJ, er du sikret, at der ikke kommer til at være mangel på noget. Vi sørger nemlig for at medbringe lydanlæg, pult, lyseffekt mv. Vi kan endda tilbyde, at røgmaskine og Selfie Cam med, hvis dette ønskes.

Booker du et mobildiskotek hos os, er du derfor sikker på, at vi medbringer alt udstyr. Du skal derfor ikke selv foretage dig noget i denne forbindelse. Derimod skal du blot fortælle os, hvor vi skal spille og hvad anledningen er. Så sørger vi for resten.

Når vi ankommer, har vi ikke blot udstyret med. Vi sørger også for, at det hele bliver sat korrekt op. Når festen er slut, står vi også for at pille det hele ned igen, så vi kan tage det med os. Derfor kan du koncentrere dig om at nyde din fest i stedet.

Planlæg festen sammen med DJ’en

Der kan være mange årsager til, at man ønsker at booke et mobildiskotek. Det skyldes naturligvis, at der kan være mange årsager til, at man holder fest. Uanset hvad anledningen er, vil vores DJ til fest naturligvis kunne levere musik, der passer godt hertil.

Forud for festen vil du have mulighed for at tage en snak med DJ’en, hvor I sammen kan planlægge festen og musikken. Det kan f.eks. være, at der skal indledes med rolig musik, der stiller og roligt trappes op, når folk er færdige med at spise.

Tøv ikke med at kontakte os – det er helt uforpligtende

Har du et ønske om at booke et mobildiskotek til din fest, skal du ikke tøve med at kontakte os. Uanset hvad dine ønsker er, vil vi kunne sammensætte en god løsning. Vil du gerne høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os – det er helt uforpligtende at gøre.

Du kan med fordel vælge at give os et kald på tlf. 30 20 57 09, hvis du blot ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Ønsker du at få et konkret tilbud, kan du kontakte os på booking@festogdj.dk med dine ønsker. Herefter vender vi tilbage med et tilbud.

Her har vi leveret DJ

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Kontakt os

Festogdj.dk
Booking@festogdj.dk
Tlf 30205709

Industrikrogen 8
2635 Ishøj

Åbningstider kundeservice:
Man – Søn: 10:00-20:00

Om os

Holdet bag Fest & DJ har sammenlagt mere end 30 års erfaring indenfor DJ- og eventbranchen.

I spidsen for firmaet står flere bag, som selv er DJs og nøje har udplukket DJ’s som passer ind til de forskellige anledninger og ønsker.