festogdj baggrund danser

DJ til Universitetsfest

Så bliver den lidt sjovere

Universitetsfester kan ofte være i en skala, der er enorm stor. Vi snakker måske hundredvis af festglade mennesker, og det kan for nogle give anledninger til lidt panderynker, da der er mange ting, som skal planlægges og megen logistik, der skal gå op i en højere enhed.

Lad festogdj.dk komme med de store hits og de kæmpe bangers! Vi spiller jeres floor varmt, og er med til at sætte rammerne for den absolut perfekte universitetsfest.

Fest & DJ står for det hele!

DJ’s til alle aldersgrupper

user icon

Hør dine yndlingsnumre

music icon

Røgmaskine & Selfiecircle

selfie icon

Beregn pris & få tilbud

Vi ved godt at prisen er en afgørende faktor – derfor kan du via vores prisberegner få et estimat på hvad en DJ til dit arrangement kan koste. Måske du vil gå all-in med en røgmaskine? Det kan også være du skal holde en tale eller bare vil træne stemmebåndet og har brug for en mikrofon? Måske du ønsker en SelfieCircle i tilfælde af minderne skal foreviges med dine bedste venner?

Hos Fest&DJ kan alt lade sig gøre – du skal blot fortælle os hvad du ønsker.

Har du en særlig forespørgsel som ikke matcher beregneren? Så kontakt os endelig.

Det siger vores kunder

Kobberbryllup

I anledning af vores kobberbryllup havde vi lejet et stort festtelt og sat op i haven. Vi havde booket premium pakken fra fest og dj og det levede helt op til forventningerne.

Fedt bryllup

Dj’en spillede alt fra Bamses venner til Abba og Kesi. Det var lige præcis som vi ønskede det. De fleste kom ud på dansegulvet, hvilket var vores ønske fra start af.

Endnu en fest

Vi har holdt endnu en fest og brugt fest & dj. Vi vil endnu en gang anbefale dem til jeres fest! Det er en fornøjelse hver eneste gang og lever altid op til mere end forventet.

Leje af pult

Marie hjalp mig med at finde den rigtige DJ pult til vores fest. Vi havde selv en bekendt DJ, men skulle bare lige bruge noget udstyr. Det var tip top :O)

God fest

Vores bryllup i lørdags gik helt perfekt. Vi havde en del sange som DJ’en ikke kendte, men han fandt dem hurtigt frem på computeren så vi kunne høre dem.

Jeres universitet, jeres fest!

En universitetsfest er i den grad one to rememeber. Rammerne, antallet af gæster, faciliteterne, som er til rådighed, sprænger alt sammen rammerne for, hvad du og I ellers har været vant til tidligere i forhold til gymnasiefester, elevfester, skolefester osv. Universitetsfester danner rammen for flere hundrede, måske tusindvis af festglade voksne mennesker, der alle kommer med samme ønske; forventningen om en festlig aften, som er jeres og kun jeres.

Om det så er jeres fakultet eller jeres samlede universitet, der indbyder til fest, så er det udelukkende jeres. Den præmis er festogdj.dk særlig godt bekendt med, og vi har stor erfaring udi at sende DJ’s til denne slags fester.

En universitetsfest er til det unge publikum, og vi sørger for at sammensætte en musikalsk menu, der passer med aldersgruppen. Vores erfaring er, at denne ikke er for ung og heller ikke for gammel.

Vi er en del af festen

Vi sender en DJ ud til jeres universitetsfest, som er blevet grundigt forberedt på jeres fest. Denne forberedelse sker i et tæt samarbejde med jer, for det vores ønske, at vores DJ skal være en del af festen. Det skal forstås således, at vores DJ dels forbereder sin musik efter et evt. tema, men også sin påklædning.

Det vil altså sige, at hvis jeres tema er tyroler eller eksempelvis diskoaften, så er vores DJ altså klædt efter dette. Det er blot for at give et eksempel på, at festogdj.dk ønsker, at vores DJ skal gå lige så meget op i, at det bliver en forrygende aften som I selv gør. Selv hvis I skulle afholde en meget formel fest, med en særlig oppyntning og en formel dresscode, ja så er vores DJ indstillet på dette, og tilpasser såvel sig selv som musikken efter dette. Selv lys og andet udstyr vil afspejle, at der er tænkt på enhver lille tænkelig detalje!

Én ting er et tema for festen, en anden ting er anledningen. Det kan jo både være et semester, en dimission eller en årsfest, eller sågar ”bare” en fredagsbar. Vi har en lang og bred erfaring med, at vores DJ skræddersyr påklædning, udstyr og musik efter såvel anledning som tema.

Er der overhovedet brug for en DJ?!

Klart, at I da selv kan sammensætte en Spotify playliste, og så ellers trykke på ”bland” og lade den spille hele aftenen. Men I kender muligvis også til det, mildest talt, problematiske i, når så festen x-antal fulde gæster begynder at lege DJ’s og sætte hver deres favorit nummer på.

Det plejer ikke at ende hverken konstruktivt eller musikalsk kønt. En professionel DJ gør en kæmpe forskel. Denne sørger for, at der hele tiden tages en temperatur på dansegulvet – eller floor – og med denne in mente, sættes der det helt rigtige nummer på, igen og igen.

Foruden det musikalske, så medbringer DJ’en også udstyr, der kan være med til at gøre en kæmpe forskel ved jeres universitetsfest. Her snakker vi foruden lyd, selvfølgelig, også lys og andet lækkert udstyr. Det kunne for eksempel være en røgmaskine, men også andet som strobelys, UV-lamper, diskokugle og meget andet.

DJ til privatfest

Kontakt os – uforpligtende – og lad os hjælpe!

Universitetsfester kan ofte være i en skala, der er enorm stor. Vi snakker måske hundredvis af festglade mennesker, og det kan for nogle give anledninger til lidt panderynker, da der er mange ting, som skal planlægges og megen logistik, der skal gå op i en højere enhed.

Det ved festogdj.dk godt, og vi har særdeles god erfaring udi dette. Vi hjælper jer gerne – fra start til slut – med at arrangere og planlægge en universitetsfest, der på mange måder går op i en højere enhed. Vi leverer altså ikke bare en DJ til festen, vi kan være med til at levere selve festen.

Vi rådgiver gerne om lokation, set-up, invitationer og meget andet. Du/I kan til enhver tid kontakte os, festogdj.dk, ganske uforpligtende, og snakke med os om jeres universitetsfest. Det er altså ikke bare et spørgsmål om at finde den rigtige DJ, når vi ønsker at hjælpe – vi ønsker at hjælpe med at skabe den helt rigtige fest!

Vi får det skabt og gjort!

Når først en aftale er blevet lavet, kan I trygt overlade alt, hvad der har med musikken at gøre, til den DJ, som er blevet aftalt at sende ud til jeres universitetsfest. Vores DJ ankommer i god tid, stiller udstyr op, gør klar og sørger selvfølgelig for at tage det hele ned igen dagen efter. Vi sørger for, at den valgte DJ har erfaring med jeres aldersgruppe (20-30), samt eventet i sig selv.

Om det så er fredagsbar eller semesterfest, så skal jeres DJ nok have erfaring med det! Det betyder også, at det ikke nødvendigvis er et krav med musikønsker. DJ’en kan sagtens sammensætte en playliste med de store hits fra det seneste årti, men når det er sagt, så tager vedkommende meget gerne imod musikønsker fra jer. Det sker som sagt i en korrespondance forud for jeres universitetsfest!

Skal vi spille til jeres universitetsfest?

Lad festogdj.dk komme med de store hits og de kæmpe bangers! Vi spiller jeres floor varmt, og er med til at sætte rammerne for den absolut perfekte universitetsfest.

Det vil være muligt, og ikke mindst oplagt, at I koordinerer med DJ’en før jeres universitetsfest. Én ting er program og musikønsker, noget andet er det praktiske i forhold til opstilling af udstyr til mobildiskoteket og nedtagning af samme. Det er selvsagt noget vi gør kvit og frit!

Skal vi finde en DJ til jeres universitetsfest? Kontakt os i dag på 30 20 57 09 eller på booking@festogdj.dk.

DJ til bryllup

Kontakt os

Festogdj.dk
Booking@festogdj.dk
Tlf 30205709

Industrikrogen 8
2635 Ishøj

Åbningstider kundeservice:
Man – Søn: 10:00-20:00

Om os

Holdet bag Fest & DJ har sammenlagt mere end 30 års erfaring indenfor DJ- og eventbranchen.

I spidsen for firmaet står flere bag, som selv er DJs og nøje har udplukket DJ’s som passer ind til de forskellige anledninger og ønsker.